Στο Σωτήριο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης,  ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος προκειμένου να παραλάβει μάζι με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, την Αντιπεριφερειάρχη, κα. Ανδριάνα Κομήτσα, την Αντιδήμαρχο Αρμενίου – Κιλελέρ, κα. Ελένη Ζωϊοπούλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Βσίλη Ντελόπουλο, μια μεγάλη δωρεά σε πόρτες, κουφώματα, ντουλάπια και κουζίνες, από την εταιρία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΔΑΝΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΒΕΕ προς τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της περιοχής. 

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το Σωτήριο καθώς και άλλα χωριά του Δήμου Κιλελέρ, ύστερα από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατώπιν πρωτοβουλίας του Λαρισαίου βουλευτή, Χρήστου Καπετάνου, ο κ. Αλέξανδρος Δανέλης ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΒΕΕ, εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει μια γεναιόδωρη δωρεά για την αποκατάσταση των κατεστραμένων κατοικιών. 

 

 

Έτσι παρελήφθησαν σήμερα 250 πορτόφυλλα, 30 – 50 πλήρεις πόρτες, 10-15 μπαλκονοπαράθυρα, 5 εξώπορτες, περισσότερα από 500 Post Form σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα και 5 έτοιμες κουζίνες, τα οποία θα διατεθούν στους κατοίκους της περιοχής αρχικά του Σωτηρίου και κατόπιν στον δήμο Κιλελέρ ευρύτερα.

Ο Χρήστος Καπετάνος αμέσως μετά την παραλαβή δήλωσε τα εξής:

«Παρευρεθήκαμε σήμερα μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας την αντιπεριφερειάρχη και την αντιδήμαρχο του δήμου Κιλελέρ, στο Σωτήριο, που επλήγη σφοδρά από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν το νομό μας για να παραλάβουμε μια μεγάλη δωρεά από την εταιρία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΒΕΕ, η οποία από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή, εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει μια γεναιόδωρη βοήθεια στους κατοίκους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Ο κ. Αλέξανδρος Δανέλης αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά και η αγάπη προς το συνάνθρωπο αποτελούν θεμελιώδεις αρχές με τις οποίες πρέπει να πορευόμαστε όλοι μας ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. 

Ευχαριστώ από καρδιάς για τη σπουδαία αυτή προσφορά, η οποία θα δώσει μια ανάσα στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. 

Θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στην προσπάθεια αποκατάστασης του νομού Λάρισας, παρακινώντας και τον ιδιωτικό τομέα μα συνεισφέρει με ανθρωπιά όταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα χτυπάνε την πόρτα μας.».