ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Βασίλης Καλογήρου: Αποκάλυψη - Εξετάζεται πιθανό επεισόδιο με στενό συγγενή του πριν φύγει από το σπίτι
O Βασίλης Καλογήρου έφυγε από το σπίτι διότι πιθανολογείται πως άκουσε μία συνομιλία που είχε στενή συγγενής του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου
Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων "ΒΗΜΑ" και "ΝΕΑ", Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε στο Mega ότι οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν πως το υοειδές οστό δεν φέρει προθανάτια τραύματα αλλά όλα τα πλήγματα έχουν γίνει μετά τον θάνατό του.
Επιπλέον, δεν έχουν βρεθεί αιμορραγικές διηθήσεις, δείγμα ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στραγγαλισμός του Βασίλη Καλογήρου.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται και οι Αρχές επεξεργάζονται το υλικό από τις 20 κάμερες ασφαλείας τα οποία ανακτήθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Σε αυτό το υλικό ωστόσο, δεν εντοπίστηκε η διέλευση του Βασίλη Καλογήρου. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ο έλεγχος των καμερών από την περιοχή των φωτοβολταϊκών κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 39χρονου.
Βασίλης Καλογήρου: Ο καβγάς πριν εξαφανιστεί
Επιπλέον, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι Αρχές εξετάζουν μία νέα πληροφορία, η οποία αφορά ένα τσακωμό που ενδέχεται να είχε ο 39χρονος πριν εξαφανιστεί.
Συγκεκριμένα, η πληροφορία αναφέρει πως ο Βασίλης Καλογήρου έφυγε από το σπίτι διότι πιθανολογείται πως άκουσε μία συνομιλία που είχε στενή συγγενής του για την κατάσταση της υγείας του.
Με βάση αυτά τα δεδομένα θεωρείται πως έφυγε ενοχλημένος. Η αστυνομία έχει ζητήσει την κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας.
Βασίλης Καλογήρου: Ποια κινητά "ανοίγουν" τις επόμενες ώρες
Tο "πράσινο φως" δόθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ύστερα από το αίτημα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας και πλέον οι εταιρείες τηλεφωνίας θα ανοίξουν τα κινητά αλλά και τα σταθερά για ένα διάστημα δύο μηνών πριν τον θάνατο του Βασίλη, από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος, στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου και των Πλατανουλίων.
Όλα αυτά τη στιγμή που οι έρευνες συνεχίζονται και σε ό, τι αφορά την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από τις πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησε ο Βασίλης Καλογήρου το διάστημα της εξαφάνισης του μέχρι τη μέρα που έχασε τη ζωή του.
Φυσικά άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, των ιστολογικών και τοξικολογικών, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε στραγγαλισμός. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εξακολουθεί να υποστηρίζει η οικογένεια του άτυχου 39χρονου.
thetoc.gr
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 14.03.2025 | 23:05
Νίκος Πλακιάς μετά τον ανασχηματισμό: Οι «βολές» στην Κατερίνα Παπακώστα - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2025 | 22:55
Βασίλης Καλογήρου: Αποκάλυψη - Εξετάζεται πιθανό επεισόδιο με στενό συγγενή του πριν φύγει από το σπίτι - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 14.03.2025 | 22:37
Η αποστολή της ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2025 | 22:35
Δήμος Λαρισαίων: Πάνω από 2.000 οι αιτήσεις για κάρτα μονίμων κατοίκων σε Α’ και Β’ ζώνη - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.03.2025 | 22:25
Κώστας Τσιάρας: «Διαμορφώνουμε ένα νέο αναπτυξιακό πλαίσιο για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας» - ΔΙΕΘΝΗ | 14.03.2025 | 22:14
Πούτιν προς Τραμπ: Αν το Κίεβο διατάξει τους Ουκρανούς να παραδοθούν θα τους χαρίσουμε τη ζωή - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 14.03.2025 | 22:08
«Οδύσσεια»: Νέες εικόνες από την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν στη Μεσσηνία - ΕΛΛΑΔΑ | 14.03.2025 | 22:01
«Ουκρανικός χιονιάς για 90 ώρες θα ρίξει τη θερμοκρασία 20 βαθμούς» – Η ανάρτηση Τσατραφύλλια
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.03.2025 | 19:17
Τακούδης: Σοβαρή πιθανότητα για χιόνια και στα πεδινά της Θεσσαλίας από Τρίτη μεσημέρι (video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 14.03.2025 | 12:27
Κ. Τσιάρας: Χωρίς πλαφόν στη Θεσσαλία η συνδεδεμένη στο βαμβάκι - ΕΛΛΑΔΑ | 14.03.2025 | 09:52
Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Γερμανός που είχε χαθεί στο Φαράγγι της Σαμαριάς - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2025 | 09:31
«Περπατήσαμε μαζί» - Μάρτυρας υποστηρίζει ότι συνάντησε τον Βασίλη Καλογήρου την ημέρα της εξαφάνισης - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2025 | 22:55
Βασίλης Καλογήρου: Αποκάλυψη - Εξετάζεται πιθανό επεισόδιο με στενό συγγενή του πριν φύγει από το σπίτι - ΕΛΛΑΔΑ | 14.03.2025 | 22:01
«Ουκρανικός χιονιάς για 90 ώρες θα ρίξει τη θερμοκρασία 20 βαθμούς» – Η ανάρτηση Τσατραφύλλια - ΛΑΡΙΣΑ | 14.03.2025 | 20:07
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών η Ζωή Στεργιούλη - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.03.2025 | 17:40
Ακραίες για την εποχή θερμοκρασίες την Παρασκευή - στα Φάρσαλα η υψηλότερη θερμοκρασία στη Θεσσαλία