ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει την Κ. Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας -Επειδή θεωρεί «τοξικό» τον χαρακτηρισμό 13-0 για Παππά
Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραπέμπει την Κατερίνα Μπατζελή στην Επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραπέμπει την Κατερίνα Μπατζελή στην Επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της.
H ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
«Η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης σχετικά με το περιεχόμενο δηλώσεων της. Η Πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Νανά Βρυώνη, θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες».
Αφορμή για την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ στάθηκαν οι «εκτός γραμμής» δηλώσεις της για την ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη που αποκαλούσε τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ ως «κύριο 13-0».
«Ο κ. Φάμελλος ας διδαχθεί από τα παθήματα των προκατόχων του και ας μην σπεύδει να σφιχταγκαλιάσει τον κύριο 13-0. Εκτός και αν κρατάει αυτόν κάποιος από το δεξιό πέτο και τον οδηγεί σε επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, παίζοντας το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε το ΠΑΣΟΚ απαντώντας στις αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.
Μιλώντας στο Blue Sky, η κ. Μπατζελή είχε χαρακτηρίσει «τοξική και λανθασμένη» την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, και δήλωσε ότι το κόμμα δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τέτοιου τύπου τοξικότητες.
«Για την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, προσωπικά θεωρώ ότι είναι τοξική και λανθασμένη δήλωση. Όπως τοξικό είναι ότι ο κ. Παππάς είπε για τον κ. Ανδρουλάκη ότι τον τραβάει κάποιος από το δεξί του πέτο» είπε για να προσθέσει: «Τ ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα θεσμικό, ουσιαστικό, δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τοξικότητα τύπου 13-0. Αποφάσισε η δικαιοσύνη, αυτή είναι, κλείσαμε. Και να ακολουθούμε το "λαγκάζ" της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ τη γλώσσα) επιβεβαιώνει ότι σε τραβάει από το δεξί πέτο κάποιος".
Πηγή: iefimerida.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.03.2025 | 21:10
Τέμπη: Νέοι διάλογοι πριν και μετά την τραγωδία - Ηχητικά ντοκουμέντα που «ανάβουν φωτιές» - ΒΟΛΟΣ | 31.03.2025 | 21:04
Βόλος: Χειροπέδες σε άνδρα που γρονθοκόπησε ιερέα -Τα έκανε γυαλιά καρφιά σε εκκλησία στη Νέα Ιωνία - ΔΙΕΘΝΗ | 31.03.2025 | 20:56
Goldman Sachs: Μέχρι το τέλος του 2025 το μεγάλο πλήγμα των δασμών Τραμπ στην ΕΕ [γραφήματα] - ΛΑΡΙΣΑ | 31.03.2025 | 20:50
Λαμπρή τελετή Αποφοίτησης Πτυχιούχων, Μεταπτυχιακών και Διδάκτορος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 31.03.2025 | 20:42
Παρουσιάστηκε η επανέκδοση της συλλογής διηγημάτων του Βαγγέλη Κολώνα «Τα δάκρυα είναι γένους ουδέτερου» (ΦΩΤΟ+video) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 31.03.2025 | 20:32
Είναι φαρμακοποιός, έχει 10 πτυχία πανεπιστημίου και ισχυρίζεται ότι σπουδάζει μέσω της ύπνωσης - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.03.2025 | 20:27
Τσιάρας: Σύντομα η καταβολή του υπολοίπου των αποζημιώσεων πανώλης και ευλογιάς - ΛΑΡΙΣΑ | 31.03.2025 | 20:22
Συγκλονίζει Θεσσαλός για την 10χρονη κόρη του που πέθανε από επιπλοκές γρίπης
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.03.2025 | 12:54
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο-καταιγίδες από αργά το βράδυ στη Θεσσαλία - ΒΟΛΟΣ | 31.03.2025 | 09:41
Βόλος: Φίδι «έκοβε» βόλτες σε πεζοδρόμιο της πόλης - Αναστάτωση για τους κατοίκους - ΛΑΡΙΣΑ | 31.03.2025 | 13:06
Συγκλονίζει η μαρτυρία επιζώντα των Τεμπών: «Η ζωή μου έχει σταματήσει – Ακούγαμε κραυγές για βοήθεια» - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 31.03.2025 | 11:53
Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Καρδίτσα (φωτο - βίντεο) - ΛΑΡΙΣΑ | 31.03.2025 | 20:22
Συγκλονίζει Θεσσαλός για την 10χρονη κόρη του που πέθανε από επιπλοκές γρίπης - ΕΛΛΑΔΑ | 31.03.2025 | 20:15
Πνίγονται οι Κυκλάδες: Η Πάρος στο «μάτι του κυκλώνα» – Ήχησε το 112 και στη Μύκονο – Χαλάζι στη Σύρο - ΛΑΡΙΣΑ | 31.03.2025 | 11:33
Πλημμύρισε κεντρικό σημείο της Λάρισας από διαρροή- εργασίες αποκατάστασης από ΔΕΥΑΛ - ΕΛΛΑΔΑ | 31.03.2025 | 17:58
Η κακοκαιρία σαρώνει τις Κυκλάδες: Εκδόθηκε 112 για απαγόρευση μετακίνησης στην Πάρο -Εικόνες και βίντεο σοκ