ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ
Μεγάλο νοσοκομείο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον καρκίνο
Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο από το John Hopkins.

Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα κύτταρα δεν εντοπίζονται στις συνήθεις εξετάσεις εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε δισεκατομμύρια.Όταν ο ιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς πως δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, σημαίνει πως οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν καρκινικά κύτταρα διότι το ποσοστό τους δεν καθίσταται ανιχνεύσιμο.
Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 μέχρι και περισσότερες από 10 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό , τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και ο σχηματισμός όγκων.
Όταν κάποιος έχει καρκίνο τότε αυτό υποδεικνύει πως παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Αυτά οφείλονται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες του τρόπου ζωής μας. Για να ξεπεραστούν αυτές οι διατροφικές ελλείψεις , πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η χημειοθεραπεία δηλητηριάζει τα καρκινικά κύτταρα αλλά παράλληλα καταστρέφει και τα ραγδαία αναπτυσσόμενα υγιή κύτταρα στο μυελό των οστών, στην γαστρεντερική οδό και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά, στους πνεύμονες κλπ.
Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και ταυτόχρονα καυτηριάζει, σημαδεύει και εξοντώνει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.
Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος του όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή του όγκου. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό φορτίο τοξινών από χημειοθεραπείες και ακτινοβολία τότε το ανοσοποιητικό σύστημα είτε έχει κατασταλεί ή καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.
Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων με το να μην τα τρέφουμε με τροφές που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.
Με τι τρέφεται ο καρκίνος
Η ζάχαρη είναι τροφοδότης του καρκίνου. Σταματώντας τη ζάχαρη απομακρύνουμε μία σημαντική τροφοδοσία του καρκίνου. Σημείωση : τα υποκατάστατα ζάχαρης που παρασκευάζονται με ασπαρτάμη είναι επιβλαβή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο είναι το μέλι και η μελάσα αλλά σε μικρή ποσότητα. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτά το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι το θαλασσινό αλάτι.
Το γάλα προκαλεί το σώμα να παράγει βλέννα ιδίως στην γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας ή αμυγδάλων χωρίς προσθήκες γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.04.2025 | 21:04
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η Πλεύση Ελευθερίας – Χαμηλές πτήσεις για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - ΒΟΛΟΣ | 10.04.2025 | 20:55
Κουρέτας από Βόλο: Θα στηρίξουμε με θέσεις εργασίας αποφυλακισμένους πολίτες (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 10.04.2025 | 20:49
Το χωριό της Θεσσαλίας που αποτελεί τόπο έλξης των βοτανολόγων - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.04.2025 | 20:45
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος μέλος ΕΕ και ΝΑΤΟ – Παράθυρο ευκαιρίας για διαπραγμάτευση ΕΕ και ΗΠΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 10.04.2025 | 20:42
Ισχυρή πτώση για τους δείκτες στη Wall Street - Οι δασμοί του Τραμπ εξανέμισαν τις ελπίδες για αποκλιμάκωση του πληθωρισμού - ΒΟΛΟΣ | 10.04.2025 | 20:37
Κάθειρξη 16 ετών στον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του στην Αγριά Βόλου - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2025 | 20:34
Τέμπη: Ως ύποπτα για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε απιστία καλεί η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία 16 άτομα για τη σύμβαση «717» - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 10.04.2025 | 20:30
Λάρισα: Παρουσίαση των πρακτικών του Συνεδρίου «Οι Βλάχοι της Ελλάδας: Ταυτότητες και Ετερότητες στον χώρο και τον χρόνο»
- ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2025 | 13:51
Η χειρότερη νύχτα-σάρωσε φρούτα, σιτηρά, όσπρια ο παγετός-Μεγάλες ζημιές στον αρακά στη Λάρισα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.04.2025 | 12:20
ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεγάλη Τετάρτη η πίστωση 120 εκατ. για πρώτο «πακέτο» Συνδεδεμένων – Τι θα πληρωθεί - ΒΟΛΟΣ | 10.04.2025 | 09:36
Βόλος: 55χρονος κρεμάστηκε επειδή θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο για φωτιά με ζημιές €10.000 σε θερμοκήπιο - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2025 | 11:47
Στη Λάρισα σήμερα ο Αντώνης Ψαρόπουλος με αιχμές κατά Πλακιά - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2025 | 17:01
Λάρισα: 50.000 ευρώ έδωσε 75χρονη σε απατεώνες – Επικαλέστηκαν δήθεν θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε η κόρη της - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 10.04.2025 | 14:52
Η μεγάλη γιορτή της Λάρισας για την αγαπημένη της ΑΕΛ το Σάββατο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.04.2025 | 12:39
Προχωρά η τεκμηρίωση ακολουθούν οι αιτήσεις ένταξης στο Μέτρο 23 - ΛΑΡΙΣΑ | 10.04.2025 | 09:57
Εγκρίθηκε επένδυση για νέο φωτοβολταϊκό στη Λάρισα 87 MW